Välj produktgrupp i menyn till vänster.

 

WEBSHOP
Sidan är förberedd för det och på sikt kommer vi att starta upp webshop, så att de mest frekventa förbrukningsdelarna enkelt kan beställas, men än så länge är varukorgen på sidan inte aktiv.

PRODUKTER
Vårt expertområde täcker framdrivningssystem för båtar och mindre fartyg. Vårt produktsortiment kommer mestadels direkt från ledande tillverkare. Vi erbjuder inte alltid den billigaste lösningen. Däremot erbjuder vi alltid högkvalitativa produkter, vilket utgör förutsättningen för ett tryggt och behagligt sjöliv. 

Vi har ett stort lager av de produkter vi marknadsför. I vår verkstad tillverkas propelleraxlar, konbussningar, kilar m.m. Ett annat av våra specialområden är backslagsreparationer. Vi har också mycket lång erfarenhet av propellerberäkningar.

Bland varumärkena vi tillhandahåller finns bl a Mikado propellrar, Lombardini marindieselmotorer, Bowman värmeväxlare och oljekylare, Technodrive backslag, Varifold foldingpropellrar, Autoprop flöjlande propellrar, PSS propelleraxeltätningar och AMC motorisolatorer.

Produktsidorna kompletteras och uppdateras efterhand. Är det något du saknar eller inte hittar - kontakta oss med ett mail eller telefonsamtal.